Anders Ericsson

Anders_presentation_Fo_2013.jpg

Välkommen till Faluhus / Forsgrens Timmerhus i Örebro och Värmland!

Hos oss förverkligar Du Dina drömmar om att bygga nytt hus. Våra två varumärken kan anpassas till kundens önskemål med utgångspunkt från att varje familj är unik, med individuella krav och önskemål.
Genom att tillverkar några av marknadens mest energisnåla hem, tar vi även ansvar för vår värld och bidrar till en sund och hållbar livsstil.

 Vem är jag ?

Jag heter Anders Ericsson. Är 60 år. Bor i Kumla. Gift sedan många år och har två döttrar och fem barnbarn. På fritiden försöker jag hålla mig i form med bland annat rullskidor och skidåkning. Öppet spår 2015 är avklarat så nu är det bara att börja träna inför nästa år.

Jag är utbildad lantmästare och har i grunden en teknisk utbildning. Yrkesmässigt har jag under lång tid sysslat med försäljning. Senast som regionansvarig på ett företag som säljer lantbruksmaskiner. Jag har alltid varit intresserad av byggnation och boende vilket är orsaken till att jag idag arbetar som säljrepresentant för Svenska Husgruppen AB. 
Att produkterna från Svenska Husgruppen AB håller hög standard och kvalitet gör arbetet extra intressant.

 Vad kostar villadrömmen ?

Kostnaden att bo i ett nybyggt hus är lägre än på länge. I många fall lägre än att bo i lägenhet. Du är välkommen att höra av Dig till oss för en kostnadsfri och icke bindande produktions samt boendekostnadskalkyl. Kalkylen visar dels den totala kostnaden för just Ditt drömhus, dels vad boendekostnaden per månad blir med räntor, driftskostnader mm.

Räntorna är i dagsläget på en rekordlåg nivå och då framförallt de långa. Det innebär att man kan budgetera sina boendekostnader under lång tid. Exempelvis ligger en ränta bunden i 5 år i dag på 2,34 %. (Länsförsäkringar Bank 2015-11-18)

Entreprenörer

Jag samarbetar med Widén & Erikson Byggnads AB i Örebro när det gäller grundläggning och byggnadsarbeten. Till övriga entreprenader samarbetar jag med ett antal seriösa hantverkare. Vi kan erbjuda allt ifrån totalentreprenad till delentreprenad. Vi är också flexibla om kunden vill utföra vissa arbeten själv.

Målsättningen är: En nöjd kund och en byggnation med hög kvalitet !

Mäklare

Jag samarbetar också med Mäklarringen i Örebro som har tillgång till tomter runt om i området.

Aktiviteter/ byggnation

Kommande leveranser:

Forsgrens Timmerhus Alstern                                Glava glasbruk, Arvika

Forsgrens Timmerhus Rönn                                   Hemsjön, Mullhyttan

Kontakta mig gärna om Ni är intresserade att titta på redan uppförda hus eller på aktuell byggnation.

Lediga tomter

Tomter finns lediga i bla:

Äspenäset, Karlsborgs kommun                              Sjöläge nära Vättern och möjligheter till båtplats i Strandpirens marina.

Nasta, Glanshammar  mfl.                                    

Kontakta mig för fler tips om lediga tomter !

Anders Ericsson
Tel: 0739-200203
anders.ericsson@svenskahusgruppen.se