Säljare Svenska Husgruppen AB

Om företaget
Vi har tillverkat hus i mer än 60 år. Våra varumärken Forsgrens Timmerhus och Faluhus ingår i den hårt satsande hustillverkningskoncernen Svenska Husgruppen AB. Vårt signum har sedan starten varit energisnåla kvalitetshus, något som vi fortfarande har som vår ledstjärna. Genom att tillverka några av marknadens mest energisnåla hus får du både ett varmt och ekonomiskt hem, samtidigt som vi tar ett gemensamt ansvar för miljön. Självklart sker tillverkningen inomhus i vår fabrik i Dalarna. Under dessa år har vi levererat över 15 000 hem. Så oavsett om du drömmer om ett timmerhus, ett klassiskt eller ett modernt hus byggs alla med gedigna material, lång erfarenhet och stor omsorg. Hos Faluhus finner du allt från moderna funkisvillor till klassiska stadshus och traditionella trävillor. Forsgrens Timmerhus, som tillverkat exklusiva timmerhus sedan 1954, har modeller för både permanent och fritidsboende. Vår värdegrund vilar på ”Tillsammans med passion och kvalité” som genomsyrar vårt dagliga arbete.

Idag är vi drygt 30 medarbetare och omsätter ca 140 miljoner. Vårt kontor och vår produktion finns i Borlänge.

Om rollen 
Nu söker vi fler säljare som vill representera oss i olika delar av landet. Som vår agent marknadsför och säljer du våra varumärken genom en aktiv marknadsbearbetning och leder och assisterar våra kunder genom processen fram till huset är inflyttningsklart. Du arbetar under ett förmånligt agentavtal där du driver ditt egna bolag men representerar Svenska husgruppens produkter. Rollen kräver målmedvetenhet, ett starkt eget driv och att du arbetar självständigt men samtidigt besitter förmågan att samarbeta och bygga långsiktiga relationer med kunder, samarbetspartners och kollegor. För att lyckas i rollen ser vi att du är lösningsorienterad och flexibel som gör att du tryggt hanterar eventuella ändringar som uppkommer under processen och har förmågan att ta snabba beslut när det behövs. Vi vill att du har erfarenhet av husförsäljning och från byggbranschen. Det allra viktigaste är ditt engagemang, din entusiasm och känsla för att möta människor som söker sitt drömhus. Att du är noggrann och strukturerad och klarar av att komma till avslut tar vi för givet.

Vill du veta mer?
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Försäljningschef Anders Herrdin på anders.herrdin@svenskahusgruppen.se eller 070 294 94 08.

Körkortskrav
B

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2023-10-29
Ansökan skickas till e-postadress: anders.herrdin@svenskahusgruppen.se

Fler artiklar