Lind+

De stora fönsterna skapar en härlig rymd och ett fint ljusinsläpp.

Fakta

Hustyp: Fritidshus, 1-planshus med loft

Antal rum: 5 rok (3 st sovrum)

Boyta: 101 m² (plan 1: 88 m², loft: 13 m²)

Byggyta: 105 m²

Planlösning

Inspiration

Fasad

Lind+

Lind+ är ett av våra mest populära fritidshus. Det är ett litet med ändå väldigt rymligt hus som har fina gemensamhetsytor med härligt ljusinsläpp genom de stora fönstren. Ryggåstaket i storstugan ger känslan av att huset är större än det är i verkligheten. Tre sovrum samt möjlighet till bäddar på loftet gör att huset passar både den lilla och större familjen. Förrådet kan med lätthet göras om till en extra toalett. En riktig pärla för sjö och fjäll!

Är du intresserad?

Är du intresserad, eller vill veta mer om den här husmodellen? Tveka inte att kontakta din lokala säljare! Våra lokala säljare finns nära dig. De delar med sig av sin ovärderlig kunskap om våra modeller och de kan din lokala marknad.

Frågor och svar

Absolut, alla våra arkitektritade hus baseras på ett flexibelt byggsystem som ger dig möjlighet att vara med och påverka dess utformning.

Att ändra planlösningar eller utseende kostar inget extra utan Du som kund betalar endast för kostnaden för huset, tjänsten är en service som vi tillhandahåller
Absolut! Det finns möjlighet att få kostnadsfri konsultation av vår arkitekt.
Ja visst! Vi anpassar Dina ritningar till vår produktion och skapar ditt drömboende!

Vi på Forsgrens Timmerhus har valt att generöst utrusta husen i sitt standardutförande. Som kund skall Du inte behöva fundera på hur mycket extra du behöver lägga till för att få ett funktionellt hus. Hos oss är det tex. standard med golvvärme, marknadsledande vägg och isoleringstjocklek, 15mm trägolv, furutrappa, induktion i köket, bara välkända svenska leverantörer. Se även leveransdeklarationen.

Detta beror helt på husmodell, storlek, entreprenadform, hur mycket Du önskar att göra själv etc. Din lokala säljare gör en produktionskostnadskalkyl på ditt hus innan avtal tecknas. Forsgrens Timmerhus har ett nyckelfärdigt pris.

Vi tillverkar våra hus i hjärtat av Dalarna i vår fabrik i Borlänge, vi tillverkar husen i storblock i en effektiv, rationell och kontrollerad miljö. Allt arbete utförs fortfarande ”för hand” vilket medför allra högsta kvalitet och flexibilitet. Huset levereras till byggplats med lastbil med kran vilket medför att Du som kund eller entreprenören inte behöver ordna med egen kran. Detta ingår i huspriset.

Med frånluftsvärme eller med markvärmepump från Nibe. På Forsgrens Timmerhus har du alltid golvvärme som standard i alla plan.

På Forsgrens Timmerhus har vi en av marknadens kraftigaste väggkonstruktioner i tre skikt med U-värde på 0,12W/m2K och våra hus klarar med stor marginal dagens energikrav. Se uträkning genom att klicka här. (Länken är i form av en PPT) Vissa av våra hus klarar vid provtryckning till och med kraven för passivhus.

Färdigställande och Nybyggnadsförsäkring ingår i priset liksom Villabyggarförsäkring på ett år samt kontroll och slutbesiktning, allt för ett tryggt husbygge.

Vi har snart 60 års erfarenhet av att bygga energieffektiva trähus av högsta kvalitet. Vi på Forsgrens Timmerhus är mycket stolta över att vi har en av branschens absolut lägsta skadekostnader enligt Gar-Bo.

Alla våra säljare är auktoriserade trähusförsäljare genom branschorganisationen TMF och har många års erfarenhet av att bygga hus. Alla våra säljare är vana att sälja och bygga hus utanför sin hemkommun och har upparbetade nätverk med entreprenörer och markägare.