Hoppa till innehåll

Våra hus

Våra bostadshus

Våra bostadshus finns i många olika storlekar och stilar, från modern funkis till mer klassiska timmerhusmodeller. De är alla konstruerade så att det egentligen inte finns några begränsningar i fråga om mått, vinklar eller materialval, allt för att kunna anpassas till platsen och till dig. Se våra modeller som inspiration, så skapar vi tillsammans den mest optimala lösningen.

Våra fritidshus

Ett välisolerat timmerhus är det perfekta fritidshuset, oavsett om du bygger det i skärgården, på landet eller i fjällen. Vårt utbud sträcker sig från mindre fritidshus och stugor till herrgårdslika ski lodges och precis som våra bostadshus kan våra fritidshus anpassas efter de unika förutsättningar som platsen och du ger oss. Inspireras av våra modeller, vi handbygger sedan huset utifrån dina behov och önskemål.

Våra komplementbyggnader

Garage, attefallshus eller bastu? Ibland handlar det kanske inte om att bygga så stort utan bara praktiskt eller lustfyllt. Vi har färdiga modeller i olika storlekar som komplement till ditt redan befintliga hus eller när du bygger nytt. Våra attefallshus går till exempel att modifiera på en mängd olika sätt beroende på användningsområde.

Våra ”Handplockat”

Vi har valt några av våra mest populära modeller (och konstruktionsval) genom åren och samlat under namnet handplockat. På så sätt gör vi din resa till drömboendet enklare, snabbare och till en lägre kostnad, självklart med samma välkända kvalitet.

Våra fördelar

Vår timmerpanel

Timmerpanel, fasadtimmer, isolertimmer, värmetimmer, fusktimmer… Kärt barn har många namn. Vi skapade tekniken en gång i tiden för att efterlikna utseendet hos hus byggda i fulltimmer. Vi har bevarat trädets naturliga avsmalning från rot till topp, knutarna är av äkta fem tums timmer och ytan är huggen precis som på äldre timmerhus. Panelen lämpar sig för både utvändigt och invändigt bruk och går till exempel att använda till nybyggen, utbyggnader och fasadbyten.

Vår spikfria panel

Vill du bygga ett hus med liggande panel? Vi har byggt med liggande panel sedan 1954 och anses vara en av marknadens bästa tillverkare på just det. Vi erbjuder en unik lösning där den liggande panelen monteras helt utan synliga spikar eller andra fästanordningar.

Inspiration