Hoppa till innehåll

Handplockat

Handplockat

Handplockat no.1

En stilren, enkel modell med två sovrum och öppna umgängesytor. Ett yteffektivt fritidsboende som upplevs större än det egentligen är, tack vare generösa fönsterpartier som släpper in ljus och öppnar upp mellan ute och inne.

Handplockat no.2

Storasyster till Handplockat no.1 som ger mycket på liten yta. Här finns bastu och tre sovrum som standard och fantastiska fönsterpartier i storstuga och kök.

Handplockat no.3

Ett litet men rymligt hus. De stora panoramafönstren och ryggåstaket i storstugan ger känslan av att huset är större än det egentligen är. Med tre rymliga sovrum och loftet passar det både den stora familjen och för den som vill hyra ut.

Handplockat no.4

Samma modell som no.3 men med ett apparatrum som ger mer plats i badrum/bastu. De stora panoramafönstren och ryggåstaket i storstugan ger känslan av att huset är större än det egentligen är. Med sina fyra sovrum passar det den lilla som stora familjen.

Handplockat no.5

På denna modell är taklutningen 30 grader. Vägglivet är höjt för att få fin takhöjd. De stora panoramafönstren och ryggåstaket i storstugan ger känslan av att huset är större än det egentligen är. Med sina fyra sovrum passar det den lilla som stora familjen.