Hoppa till innehåll

Bostadshus

Bostadshus

Hållö

En spännande och exklusiv villa med fokus på kvalitet och stora rum. Stilen är lyxig och modern. Den rymliga änslan upplevs redan i hallen, som har full takhöjd. På nedervåningen ligger kontor, vardagsrum och matrum i fil, alla med stora fönsterdörrar mot gården. Köket är väl tilltaget med både köksö och skafferi. På övervåningen finns ett allrum och fyra sovrum, varav ett med stor walk in closet som leder till det egna badrummet. Dessutom finns här ett större badrum med bastu.

Viken

Ett modernt timmerhus med inbjudande planlösning för dig som vill ha stora, öppna sociala ytor. På nedre plan möts du av en rymlig hall med många förvaringslösningar. Ett stort välkomnande kök som tillsammans med matrummet och vardagsrummet i fil skapar förutsättningar för sociala sammankomster. Många stora ljusinsläpp ger ljus och kontakt med naturen utanför. På övre plan ryms den mer privata delen med tre sovrum och stort allrum. Snedtak och öppet till nock ger rymd åt övervåningen. En del av klädkammaren kan delas av och ge plats åt en bastu om så önskas.

Rättviken

Drömmer du om ett hus med gammaldags charm? Rättviken är ett genuint sekelskifteshus med glasveranda och vackra pardörrar. Planlösningen är klassisk, med sovrum på övre plan och gemensamhetsytor på nedre. En traditionell timmervilla med moderna attribut. Rättviken är dåtid och nutid i skön förening.

Alstern+

Alsterns klassiska timmerhuscharm har lockat många genom åren och husmodellen är vår största i kategorin, med ett väl tilltaget loft. Med hela fyra rymliga sovrum och stora gemensamhetsutrymmen lockar det den stora familjen, eller släkten som vill umgås tillsammans på semestern. Stora fönsterareor och högt i tak skapar öppna, ljusa ytor att trivas på.

Arlanda

En modern husmodell med stora fönsterytor och högt i tak som tillsammans med den öppna planlösningen skapar ljusa och sociala ytor med spännande vinklar. Modellen erbjuder hela fyra sovrum som delats upp i en del med masterbedroom med eget badrum och gott om förvaring samt en avskild ”barndel” med eget allrum.

Sadeln

Sadeln är en av våra nyare modeller och är ett klassiskt timmerhus med moderna attribut. Ett rymligt enplanshus med full takhöjd och stort fönsterparti i allrummet. Den populära öppna planlösningen mellan kök och allrum ger möjlighet till gemenskap. Sadeln har fyra sovrum, ett mindre badrum med dusch samt ett större som rymmer en bastu.

Dellen

Ett traditionellt enplanshus som under åren har blivit mångas favorit. Tack vare öppen planlösning och full takhöjd får du tillgång till alla viktiga funktioner på liten yta utan att förlora rymd och ljus. Stora fönsterpartier skapar en länk mellan inne och naturen utanför.

Lönn

Ett modernt vinkelhus med stor personlighet och attityd. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum passar alla som vill ha en stor yta att umgås på och som gillar en modern stil och planlösning. Här är full takhöjd och ett stort fönsterparti, som tillsammans bidrar till ljus och härlig rymd.

Asp

Stilren och funktionell är ord som kännetecknar vår husmodell Asp. Ett funkishus med timmerpanel är en spännande kombination där moderna linjer möter tidlösa material. Här är gemenskapen central. Det stora allrummet, med generös öppning till köket, länkar samman alla rummen. Modellen har tre sovrum i fil. Loftet ger möjlighet till ett extra allrum, en mysig spelhörna, bibliotek eller kanske en extra sovplats? Kontoret/gästrummet kan lätt göras om till ett till WC/D och förrådet intill badrummet kan göras om till bastu, om så önskas.

Storsjön

Storsjön är ett robust och modernt timmerhus. Det är väl tilltaget med fyra sovrum och har stora gemensamhetsytor på både övre- och nedre plan. Vardagsrummet på övre plan har full takhöjd och fantastik utsikt genom de stora fönstren. Stilen passar fint in i fjällmiljö, men med sitt moderna uttryck passar modellen lika bra i stadsnära lägen.

Silvergran

Ett rymligt och välplanerat timmehus med två sammanbyggda huskroppar. Det påminner om äldre gårdar där hus byggts ihop efterhand, när behovet av mer yta har ökat. Här finns inte mindre än fem sovrum, varav ett som är avskilt med walk in closet och egen WC/Dusch. Öppen planlösning med vardagsrum/kök med stora fönsterpartier, (braskamin) och högt i tak samt en lyxig relaxavdelning med bastu.