Hoppa till innehåll

Fritidshus

Fritidshus

Wikbacken 1

Högt upp på en bergssida i Åre hittar du fjällområdet Wikbacken. En plats som kännetecknas av fantastisk utsikt, natur och tradition i harmoni. Det är denna plats som inspirerat till våra husmodeller med samma namn. Wikbacken 1 är ett sluttningshus där vi lagt extra fokus på stora fönsterpartier, praktiska lösningar och mysiga gemenskapsutrymmen. Huset har anpassats för att ge dig det bästa av din fjällvistelse och går självklart att skräddarsy efter dina önskemål. Husmodellens storlek möjliggör att avskilja en del för uthyrning, generationsboende eller gemensamt ägande med släkt och vänner.

Wikbacken 2

Högt upp på en bergssida i Åre hittar du fjällområdet Wikbacken. En plats som kännetecknas av fantastisk utsikt, natur och tradition i harmoni. Det är denna plats som inspirerat våra husmodeller med samma namn. Wikbacken 2 är ett sluttningshus med öppen planlösning, högt i tak och stora fönsterpartier. Ett hus byggt för sociala umgängen med plats för många. En trappa ner finns både möjlighet för avskildhet i allrummet, plats att vila i något av de fyra av husets fem sovrum och gott om utrymme för att ställa ifrån sig skidor eller annan utrustning som kännetecknar en bra fjällvistelse. Här finns också stor relax och bastu med utsikt.

Hovde

Hovde är en av våra mest älskade husmodeller i fjällmiljö och har allt man kan önska för en lyxig och trivsam vistelse i fjällen. Den rymliga storstugan är sammanlänkad med köket och ger plats för många. Stora fönsterpartier skapar rymd. Väggen mellan storstuga och bibliotek kan öppnas upp, för ytterligare utrymme.

Fjällvråken

Fjällvråken är ett spännande hus med genomtänkt planlösning och mycket rymd på liten yta. Storstugan är separerad från övriga huset och sammanlänkas med de privata delarna genom den rymliga hallen. De stora fönsterpartierna och fönsterdörren öppnar upp till den takade altanen utanför och binder samman ute och inne. Fyra sovrum ger möjlighet till många bäddar för eget bruk eller för uthyrning.

Fjällbjörken

En vacker och tidlös husmodell som smälter in fint i till exempel fjällmiljö. Husets yta är fördelad på ett mycket effektivt sätt, vilket gör att man kan få plats med hela fyra sovrum och många bäddar. Den trevliga och generösa storstugan med sina många fönster och fulla takhöjd, binder ihop de båda våningsplanen och ger kontakt med naturen utanför. Många spännande vinklar ger huset karaktär.

Pil

Pil är vårat mest sålda fritidshus genom tiderna. Med sin enkla, klassiska utformning och lilla byggnadsarea passar det på de flesta fritidshustomter. Öppen storstuga med rymd tack vare stora ljusinsläpp och snedtak. Trots sin lilla yta ryms tre sovrum, kombinerad wc/d och bastu.

Lind+ souterräng

Vårt Lind+ i sluttningsvariant, generöst tilltaget med gott om plats för en stor familj eller gäster. På bottenplan finns förutom en praktisk skidentré också en relaxdel med bastu och ett stort allrum. På entréplan finns storstuga och kök i öppen planlösning och två balkonger, som skapar ett skyddande tak till uteplatserna under. De vackra panoramafönstren släpper in mängder av ljus och ger samtidigt en oöverträffad utsikt.

Lind+

Lind+ är ett av våra mest populära fritidshus. Det är ett litet med ändå väldigt rymligt hus som har fina gemensamhetsytor med härligt ljusinsläpp genom de stora fönstren. Ryggåstaket i storstugan ger känslan av att huset är större än det är i verkligheten. Tre sovrum samt möjlighet till bäddar på loftet gör att huset passar både den lilla och större familjen. Förrådet kan med lätthet göras om till en extra toalett. En riktig pärla för sjö och fjäll!

Härjedalen

Ett litet men ändå rymligt fritidshus med riktigt smart planlösning tack vare en loftdel. Här finns kök och storstuga med stora fönsterpartier och full takhöjd. Den privata delen rymmer tre sovrum och badrum med bastu. Loftdelen rymmer både ett större sovrum, ett litet allrum och förråd. Tack vare sin smidiga storlek och enkla form, passar huset i princip varsomhelst.

Klövsjö

Klövsjö är Härjedalens något mindre lillasyster. Trots sin storlek får det plats många. Storstugan/köket känns rymligt tack vare stora fönsterpartier, högt i tak och länken till loftet. I denna lilla pärla ryms två sovrum och möjlighet att avskilja ett till på loftet för extra bäddar. Kombinerat apparatrum och dusch/WC och självklart en bastu.

Syrén

Med inspiration från de gamla hälsinge- och dalagårdarna är Syrén ett klassiskt timmerhus med rötterna i den svenska traditionen. Huset har farstukvist med pardörrar och många fönster på traditionellt vis. Storstugans öppna planlösning ger utrymme för gemenskap och trivsel. Huset förenar genuin träkänsla med ett modernt och lättskött boende.

Pilgrimsfalk

Pilgrimsfalk är en generös och inbjudande modell med funkiskänsla som kombinerar det moderna i form av planlösning, takkonstruktion och generösa glaspartier med tidlösheten hos timmerpanelen. En storstuga med öppen planlösning och fönsterpartier från golv till tak skapar rymd.

Tallen

Letar du efter ett lite mindre fritidshus är Tallen perfekt. Det är välplanerat, har generösa fönsterpartier och öppen planlösning. Det gör att det både är praktiskt och upplevs större än vad det är. Modellen är inspirerad av klassiska timmerhus, men med en modern touch. Huset är perfekt för den mindre familjen och smälter fint in i de flesta miljöer.

Tallen 77

Tallen 77 är Tallens storasyster. Förutom att det har ytterligare ett sovrum rymmer det även en relaxdel med bastu. Det är välplanerat, har generösa fönsterpartier och öppen planlösning. Det gör att det både är praktiskt och upplevs större än vad det är. Modellen är inspirerad av klassiska timmerhus, men med en modern touch.

Vemdalen

Ett vackert parhus för en sluttande tomt. Det övre planet har öppen planlösning mellan storstugan och köket, fina fönsterpartier och högt i tak. En trappa ned finns tre av de fyra sovrummen, ett allrum och även en relaxavdelning med stor bastu.

Hassel

Allt som du förväntar dig av en fjällstuga hittar du i vår parhusmodell Hassel. Höga fönsterpartier i kök/storstuga, som delvis har full takhöjd, ger en trivsam plats att umgås på. Efter dagens aktiviteter kan man krypa in i den värmande bastun eller koppla av framför braskaminen. Trots en totalyta på 97 m²/lägenhet, så får man känslan av huset är mycket större tack vare den genomtänkta planlösningen. Här finns plats för minst 6 bäddar.